MORGAN BLUE RACE OIL 125 ML - OLAJ

3 690 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Professzionális, kiváló minőségű kenőanyag minden kerékpáros alkalmazáshoz. Szintetikus adalékokat tartalmaz a súrlódás csökkentése és a simább sebességváltás érdekében. Nyáron, száraz időjárási körülmények között használható.

Használjon versenyolajat a lánc, a hajtáslánc és más mozgó alkatrészek kenéséhez. A kenőanyag azonnal behatol és felhordáskor nem csöpög le a láncról. A Race Oil a lánc és a hajtáslánc Lánctisztítóval történő tisztítása után használható. Használja a Race Oil-t általános kenési alkalmazásokhoz is. A legjobb eredmény érdekében lovaglás előtt 1 órával alkalmazza. Használat előtt jól rázza fel.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK
Nagyon hatékony hosszú ideig. Nagyon ellenálló a nagy terhelésekkel szemben. Rendkívül alacsony súrlódás. Erősen vízálló. Gyorsan behatol. Kiválóan tapad fémes felületekhez. Nem folyik le/csöpög a láncról. Taszítja a szennyeződéseket. Állandó kenési tulajdonságok hideg és meleg körülmények között. Megakadályozza a kopást és meghosszabbítja a kenett alkatrészek élettartamát.

2 Elemek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.