Szállítási határidő a megrendelés beérkezésétől számított 5 - 7 munkanap vagy 24 óra (ez utóbbi feltételekhez kötött, részletek lejjebb).

Nagy kereslet esetén egyes termékeknél a Bike Art Center kft központi raktárában is hiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk. Amennyiben ez az időpont már nem felelne meg, kérjük, megrendelését az értesítést követő 5 napon belül lemondani szíveskedjék. A Bike Art Center Kft. az ideiglenes vagy tartós készlethiányért semmiféle felelősséget nem vállal.

Egyes esetekben előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett csak helyettesítő terméket tudunk szállítani, de a helyettesítő termék lényeges tulajdonságokban nem térhet el a megrendelt terméktől. Természetesen amennyiben a helyettesítő termék nem felel meg Önnek, 30 napon belül élhet a elállási (visszaküldési) jogával.

Ha megrendelését csak több csomagban, vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani, a szállítási költséget természetesen akkor is egyszer kell megfizetnie.

Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a Bike Art Center Kft. mint kedvezményezett részére a számla bruttó végösszegét - mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a megrendelés számára és ügyfélkódjára való hivatkozással utalja át.

Amennyiben a megrendelés számát és/vagy ügyfélkódját nem adja meg az átutaláson, úgy a beérkezett összeget nem tudjuk megrendeléssel társítani, és az átutalt összeg visszautalásra kerül.

Előre utalással történt megrendelés esetén a szállítási határidő 5-7 munkanap a díjbekérő számla bruttó végösszegének a Bike Art Center Kft. számláján történő jóváírásának napjától számítva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben az átutalás és jóváírás a díjbekérő számla megküldését követő 5 munkanapon belül nem történik meg, rendelése törlésre kerül.

Kiszállítás futárszolgálattal

Utánvétel és előre utalás esetén az áru értékén felül szállítási költséget számítunk fel, amely 1500 Ft a megrendelt termékek méretétől vagy súlyától függetlenül.

Utánvétel fizetési mód esetén a számla végösszegét a futárnak szükséges kifizetni.

Előre utalás fizetési mód esetén a számla végösszegét az általunk küldött díjbekérő alapján szükséges átutalni, a terméket a futárszolgálat szállítja házhoz. Előre utalással kapcsolatban kérjük, vegye figyelembe fent írt tájékoztatásunkat az átutalás módja és a szállítási határidő tekintetében.

Expressz kiszállítás futárszolgálatta

Ha valamire gyorsan szüksége van, élhet az expressz kiszállítási lehetőséggel, és a terméket a megrendelési napot követő második munkanap végéig kiszállítjuk. Expressz kiszállítás választása esetén csak utánvétel fizetési mód igénybe vételére van lehetőség.
Az expressz kiszállítás igénybe vételének feltételei:

- munkanapon 12:00 óráig telefonon vagy e-mailen történő megrendelés, külön kérve az expressz kiszállítást;

- a termék álljon rendelkezésre a Szaküzletünkben raktáron (a 12:00 óráig beérkezett megrendelésekről a rendelés leadásának napján 17:00 óráig telefonon vagy e-mailen visszajelzést adunk, a 12:00 óra után leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra);

- 900 Ft-os kiszállítási pótdíj vállalása a normál szállítási díjon felül (a szállítási díj így összesen 2200 Ft);

- vállalt kiszállítási idő a megrendelési napot követő második munkanap (hétfőtől - péntekig) 17:00 óráig. A 900 Ft-os kiszállítási pótdíjat természetesen csak az ezen határidőben történő teljesítés esetén kell megfizetnie.

Személyes átvétel

Szaküzletünkben való személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. Üzletünkben készpénzzel, előre utalással vagy bankkártyával tud fizetni.
Előre utalás esetén a termék az összeg Bike Art Center kft. bankszámláján történő jóváírást követően, az erről szóló értesítésünk alapján vehető át.

Értesítéstől számított 10 munkanapot tartja szaküzletünk a csomagokat.

A Bike Art Center kft. fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a vásárló többszöri alkalommal nem veszi át a megrendelt termék(ek)et, akkor részére megrendelést csak előre utalásos fizetési móddal, vagy előleg fizetését követően teljesítsen.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.