Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a Bike Art Center Kft. mint kedvezményezett részére a számla bruttó végösszegét - mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a megrendelés számára és ügyfélkódjára való hivatkozással utalja át.

Amennyiben a megrendelés számát és/vagy ügyfélkódját nem adja meg az átutaláson, úgy a beérkezett összeget nem tudjuk megrendeléssel társítani, és az átutalt összeg visszautalásra kerül.

Előre utalással történt megrendelés esetén a szállítási határidő 5-7 munkanap a díjbekérő számla bruttó végösszegének a Bike Art Center Kft. számláján történő jóváírásának napjától számítva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben az átutalás és jóváírás a díjbekérő számla megküldését követő 5 munkanapon belül nem történik meg, rendelése törlésre kerül.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.