MORGAN BLUE CHAIN CLEANER 250 ML - LÁNCTISZTÍTÓ

2 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

A rendszeres használat megakadályozza a lánc és a hajtáslánc alkatrészeinek károsodását. Ez nagyobb teljesítményt, simább váltásokat és hosszabb hajtáslánc-élettartamot biztosít. Az aktív komponensek gyors és alapos tisztítási folyamatot idéznek elő. Gumi és műanyag biztonságos.

Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a lánctisztítót a láncra, az első és a hátsó váltóra. Hagyja hatni a tisztítószert körülbelül 5 percig, majd öblítse le szappanos vízzel. Dörzsölje át egy száraz ruhával, majd kenje meg újra a lánc és a hajtáslánc alkatrészeit.

Rendkívül gyúlékony. Bőrizgató hatású. Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás. A permetet nem szabad belélegezni. Kerülje a bőrrel való érintkezést. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és meg kell mutatni ezt a tartályt vagy címkét. Csak jól szellőző helyen használható. CFC mentes.

1 Elem

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.