MORGAN BLUE CARBON POLISH GLOSSY FRAME

4 500 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

A Carbon Polish kiváló minőségű termék kerékpárokon való alkalmazásra. Eltávolítja a kátrány, zsír vagy egyéb anyagok által okozott foltokat, miközben ragyogó felületet biztosít. A kezelt felületet szennyeződés- és víztaszító fólia védi

LEÍRÁS:A Carbon Polish kiváló minőségű termék kerékpárokon való alkalmazásra. Eltávolítja a kátrány, zsír vagy egyéb anyagok által okozott foltokat, miközben ragyogó felületet biztosít. A kezelt felületet szennyeződés- és víztaszító fólia védi. Kifejezetten karbon keretekhez/villákhoz és alkatrészekhez fejlesztették ki.

ALKALMAZÁS:A kezelendő felület legyen tiszta és száraz. A spray-t csak jól szellőző helyiségben használja. Használat előtt alaposan rázza fel a Carbon Polish-t. Egyedülálló 3 az 1-ben funkciójával a Carbon Polish eltávolítja a foltokat, gyönyörű fényt ad, és segít taszítani a vizet és a port. Ezután a szennyeződés és a por könnyen eltávolítható. A Carbon Polish a kerékpáron vagy az alkatrészeken végzett munka után is eltávolítja a zsírnyomokat. Segít megvédeni a téli szennyeződésektől is.

1 Elem

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.