SALICE 016ITARWX BLACK ITA NAPSZEMÜVEG

49 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Háromféle üveggel szállítjuk:

akap színes üveg – világos, napos időben használatos
átlátszó üveg – a kevezőtlen esős időben használható.
fotokromatikus üveg – a napsugárzás erősségéhez alkalmazkodik Amennyiben a napsugárzás erőssége csökken, az üveg árnyalattal világosabbá válik, és fordítva. Ennek köszönhetően napostól a közepesen felhősön át a felhős időjárásig mindig viselhető. A modellhez „crx smoke – 1 – 3. kat.” típusú üveg választható. Az üveg szürkésfekete árnyalatú.

Gyártás helye: Olaszország

Technológia:

UV-védelem Valamennyi Salice üveg legalább UV 400 védelmet biztosít. Megóvja a szemet az UVA, B és C sugárzástól.
IDRO – WATERPROOF: A lencse olyan speciális felületkezelést kapott, amelynek köszönhetően felülete simább a normál üvegénél, ezért a víz lepereg róla, és tiszta marad.
ANTIGLARE: A lencse belső felületén olyan réteg található, amely megakadályozza a fény üvegen való átjutását, minek eredményeképp tisztábban látja a színárnyalatokat.
CRX – a fotokromatikus üveg a napsugárzás intenzitásához alkalmazkodik. Amennyiben a napsugárzás intenzitása csökken, az üveg egy árnyalattal világosabbá, ha pedig a napsugárzás erősebbé válik, egy árnyalattal sötétebbé válik.

1 Elem

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.