ORCA M ATHLEX FLEX TRIATLONOS NEOPREN RUHA

110 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Méret neoprén (Férfi)
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Az Athlex Flex az Orca Equip új (r)evolúciója.

Az új Athlex Flex triatlon neoprenruha a nagy rugalmasság és a semleges felhajtóerő kombinációját kínálja azoknak az úszóknak, akik képesek megőrizni a jó pozíciót a vízben anélkül, hogy növelnék a felhajtóerőt. A felsőtest vékony anyaga és a lábak közepes súlyú anyaga maximális mozgásszabadságot biztosító neoprenruhát eredményez.

MAGAS RUGALMASSÁG

Az Athlex Flex segítségével korlátozás nélkül és teljes mozgásszabadsággal úszhat a következő triatlonon. A váll, kar és hát területén található anyagoknak köszönhetően a búvárruha magas szintű rugalmassággal rendelkezik a felsőtestben.

Ha elsajátította úszástechnikáját, és van tapasztalata a nyílt vízben, ennek a búvárruha semleges felhajtóerejének köszönhetően megőrizheti természetes testhelyzetét a vízben, így minden egyes csapásnál mindent beleadhat.

HIDRODINAMIKA

Az ebben a neoprenruhában használt anyagok SCS technológiával lettek kezelve, amely javítja a hidrodinamikát. Ez segít növelni sebességét a vízben, hogy teljes potenciálját teljesíthesse a következő triatlon verseny úszásszegmensében.

TISZTÍTÁS

A neoprént károsíthatja a só vagy más vegyi anyagokat, például a klórt, ha úszómedencében használják. Javasoljuk, hogy használat után bő vízzel mossa ki búvárruháját. Használhat kis mennyiségű semleges pH-jú szappant, majd öblítse ki.

Miután megtisztította, ügyeljen arra, hogy ne legyen túl nedvességet. Levegőn szárítsa meg kint vagy szellőztetett beltéri helyen, olyan helyen, ahol nincs közvetlen napfény, mert ez károsíthatja az anyagait.

TÁROLÁS

A neoprenruha megfelelő tárolása megakadályozza, hogy az anyagok és a varratok hosszú ideig gyűrődjenek és ne feszüljenek. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését, ami befolyásolhatja a neoprenruha tartósságát és megjelenését.

A neoprenruha tárolásának legjobb módja, ha felakasztjuk a derekára, hogy a legkényesebb területeken, például a vállakon és a karokon ne feszüljön.

A nagyon rugalmas vállú búvárruháknál (Apex Flex vagy Apex Flow) fontos, hogy a válltól ne tegyük akasztóra, mert ez idővel rontja a rugalmasságot. A többi modellhez széles vállfát lehet használni, amennyiben a neoprenruha nem feszül a váll vagy a nyak területén.

NÉHÁNY HASZNÁLATI JAVASLAT

1) Kerülje a tépőzár és a bélés bélése közötti érintkezést, mert ez hatással lesz az anyag érzékeny szálaira. Tartsa a tépőzárat letakarva a mellékelt szövettapasszal, vagy ellenőrizze, hogy a tépőzár rögzítve van-e, hogy a tépőzár durva része ne sértse meg a búvárruha belsejét.

2) Ügyeljen arra, hogy a neoprén anyagot ne sértse meg a körmével, miközben felveszi vagy felveszi búvárruháját, mivel az ilyen jellegű sérülésekre nem vonatkozik a jótállási szabályzatunk.

3) A triatlon és a nyíltvízi búvárruhákat kifejezetten felszíni úszáshoz tervezték. Nem tudjuk garantálni a búvárruhák megfelelő működését más tevékenységekhez. A búvárruha olyan károsodására, amely a felszíni úszástól eltérő tevékenységből ered, nem vonatkozik a jótállási szabályzatunkra.

4) Kerülje a búvárruhájának semmilyen felülethez való kaparását (különösen durva felületeken), és soha ne támaszkodjon semmilyen felületre a búvárruhával.

REF: MN15TT43
1 Elemek

Adatlap

Gyártó
Orca
Triatlon ruha
Neoprén ruha

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.