ORCA S7 TRIATLONOS FÉRFI NEOPREN

71 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Méret neoprén (Férfi)
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Az S7 a 3.8 alternatívája a Progressive Swimmer számára. Az ilyen típusú úszóknak extra felhajtóerőre van szükségük, ezért az S7-et úgy tervezték, hogy megemelje a triatlonos pozícióját a vízben anélkül, hogy az úszás során a rugalmasság rovására menne. A tökéletes eszköz arra, hogy az úszás ne lassítson le.

YAMAMOTO

A Yamamoto Corporation a világ legnagyobb nagy teljesítményű neoprén szállítója. Pecsétje a minőséget, a technológiát és az innovációt jelképezi.

39 CELL

A Yamamoto 39cell egy rendkívül rugalmas neoprén, amely támogatja a gátlástalan természetes úszómozgást. A 39cell 513%-os nyúlási arányig terjed, ami azt jelenti, hogy ez az anyag biztosan veled mozog. A nulla vízfelvétel és a nulla súlyváltozás további előnyei csak egy dolgot jelenthetnek: nagyobb sebességet. A felhajtóerő és a rugalmasság finom egyensúlya, a 39cell tartós anyag, amely kiállja az idő és a távolság próbáját, és a kategóriájában elérhető legjobb neoprént képviseli.

NANO SCS

A Super Composite Skin (SCS) lett a mércéje a triatlon búvárruhákban használt sima bőrű neoprén bevonásának a súrlódás csökkentése és a vízben való sebesség növelése érdekében. Az Orca a Yamamoto Corporation legújabb Nano SCS-jét használja a még alacsonyabb légellenállási együttható érdekében, így biztosítva a lehető leggyorsabb úszást. A Nano SCS víz alatti dinamikus súrlódási együtthatója 0,026, szemben a normál neoprén 4,0-val. Kevesebb súrlódás = nagyobb sebesség!

HIDROLIT

A HydroLite panelek megkönnyítik a búvárruha levételét a gyorsabb átállás érdekében. Ez a technológia az SCS bevonattal kombinálva segít a víznek lecsúszni a búvárruhájáról anélkül, hogy áthatolna rajta, jelentősen javítva ezzel a hidrodinamikát.

1 Elem

Adatlap

Nem
Férfi
Triatlon ruha
Neoprén ruha

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.