NYEREG PROLOGO PROXIM 155

35 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

  • MSS - többszektoros rendszer: A Proxim W650 bemutatja ezt a forradalmian új technológiát. Három különböző zónát térképeznek fel és választanak el a nyereg mentén, amelyek mindegyike különböző interaktív habokból és párnákból áll. Ezek a területek függetlenül alkalmazkodnak a kerékpáros bármilyen pozíciójához.

  • Alak: 250 mm hosszú félkör alakú kétféle szélességben kapható 145 mm / 155 mm. Az élek mentén a Proxim W650 rugalmasabb, nagyobb mozgásszabadságot biztosít és megkönnyíti minden pedállökést.

  • Optimalizált csúcs és PAS csatorna: Az új csúcsméret 30 ° -os szöggel sokkal rugalmasabbá teszi a nyerget. A W650 rendelkezik egy központi alagúttal is (a Prologo PAS rendszere), amely kiküszöböli a zsibbadást és javítja a véráramlást a medence területén.

  • Hátlap: Úgy tervezték, hogy növelje a tapadást minden időjárási körülmények között.

  • Hátsó fogantyú és fényvisszaverő grafika: A nyereg hátsó „fogantyúval” van felszerelve a kerékpár hordozásának megkönnyítésére, valamint fényvisszaverő anyagokkal ellátott grafikával a biztonság növelése érdekében.
1 Elem

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.