ORCA M APEX FLOAT TRIATLONOS NEOPRENRUHA

170 900 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Méret neoprén (Férfi)
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Az Apex Float az Orca 3.8 új (r)evolúciója.

Az új Apex Float triatlon búvárruha a leglendületesebb búvárruha az Orca sorozatban. Ez a búvárruha speciális technológiákat tartalmaz a maximális felhajtóerő és a technika korrekciója érdekében, segítve az úszókat, akiknek támogatásra van szükségük a hidrodinamikus helyzet megtartásához nyílt vízen. Ezenkívül rendkívül rugalmas anyagokat tartalmaz a felsőtestben, lehetővé téve a korlátlan úszást.

A búvárruha megvásárlásával egy vízálló hálós hátizsákot kap ajándékba, amely tökéletes a búvárruha és az úszófelszerelés szállítására.

Jellemzők

MAXIMÁLIS FELHAJTÁS

Akár energiát kell spórolnia, akár extra támogatást keres a megfelelő testhelyzet megőrzéséhez a vízben, az Apex Float az Ön számára készült. A búvárruha speciális technológiái maximalizálják a felhajtóerőt, ami segít korrigálni testtartását és úszástechnikáját, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa.

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG

Az Apex Float búvárruha olyan anyagokat tartalmaz, mint a Yamamoto 40 és a magas könyökpanel a váll, a kar és a hát területén, ami magas szintű rugalmasságot eredményez a felsőtestben.

HŐSZIGETELÉS

A törzs 3 mm vastag és a lábak 5 mm vastag anyagának köszönhetően ez a búvárruha megvédi Önt az óceán alacsony hőmérsékletétől a triatlonok úszása során.

SEMMILYEN FELHAJTÁS

A különböző vastagságú anyagok eloszlása és mintázata semleges felhajtóerőt ad ennek a búvárruhának. Így a tested felemelkedett a vízben, így szabadon úszhatsz, és folyamatosan karbantarthatod a technikádat.

REF: MN13TT44
1 Elem

Adatlap

Gyártó
Orca
Triatlon ruha
Neoprén ruha

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.