ORCA OPENWATER RS1 THERMÁL FÉRFI TRIATLONOS NEOPREN RUHA

115 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Méret neoprén (Férfi)
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Az Openwater RS1 Thermal Wetsuit az a búvárruha, amely a legjobb hővédelmet nyújtja az Orca termékcsaládban. Speciálisan kifejlesztett belső béléssel rendelkezik, hogy maximalizálja a hőmegtartást nyílt vízi úszáshoz. Ezenkívül van egy második réteg neoprén „batwing”, amely nagyobb szigetelést biztosít a cipzár és a nyak területén, minimálisra csökkentve a hideg víz beáramlását.

A búvárruha megvásárlásával egy vízálló hálós hátizsákot kap ajándékba, amely tökéletes a búvárruha és az úszófelszerelés szállítására.

EXTRA MELEG A nagyobb hőszigetelés érdekében az RS1 THERMAL búvárruha különböző technológiákat és tervezési jellemzőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a hő megtartását és megakadályozzák a hideg víz bejutását a nyakon, a háton és a cipzáron keresztül.

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG

Annak ellenére, hogy vastag neoprén van a törzsben, a búvárruha nagy rugalmasságú technológiáinak kombinációja, mint például a Yamamoto 40+, nagyobb mozgásszabadságot biztosít hideg vizekben. A Thermal X termikus bélés rugalmassága az 5 mm-es paneleknek ugyanazokat a rugalmassági tulajdonságokat adja, mint a vékonyabb hagyományos paneleknél.

"BATWING" KONSTRUKCIÓ

Az ebben a búvárruhában használt "Batwing" konstrukció csak az egyik intézkedés annak érdekében, hogy megakadályozza a hőveszteséget a hideg vizekben végzett úszások során. A „csuklya” blokkolja a víz áramlását a nyakon és a cipzáron, így még nagyobb hőszigetelést biztosít a búvárruha számára.

1 Elemek

Adatlap

Gyártó
Orca
Nem
Férfi
Triatlon ruha
Neoprén ruha

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.