ORCA ATHLEX FLEX FÉRFI TRIATLONOS NEOPREN RUHA

110 000 Ft
Adóval együtt Szállítás: 2-3 nap
Méret neoprén (Férfi)
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos vásárlás

Általános szerződési feltételek.

  Szállítási feltételek

Termék szállítással kapcsolatos tudnivalók

  Termék visszaküldés

Termék visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók.

Az Athlex Flex az Orca Equip új (r)evolúciója.

Az új Athlex Flex triatlon neoprenruha a nagy rugalmasság és a semleges felhajtóerő kombinációját kínálja azoknak az úszóknak, akik képesek megőrizni a jó pozíciót a vízben anélkül, hogy növelnék a felhajtóerőt. A felsőtest vékony anyaga és a lábak közepes súlyú anyaga maximális mozgásszabadságot biztosító neoprent eredményez.

MAGAS RUGALMASSÁG

Az Athlex Flex segítségével korlátozás nélkül és teljes mozgásszabadsággal úszhat a következő triatlonon. A váll, kar és hát területén található anyagoknak köszönhetően a búvárruha magas szintű rugalmassággal rendelkezik a felsőtestben.

Ha elsajátította úszástechnikáját, és van tapasztalata a nyílt vízben, ennek a ruhának semleges felhajtóerejének köszönhetően megőrizheti természetes testhelyzetét a vízben, így minden egyes ütésnél mindent beleadhat.

HIDRODINAMIKA

Az ebben a ruhában használt anyagok SCS technológiával lettek kezelve, amely javítja a hidrodinamikát. Ez segít növelni sebességét a vízben, hogy teljes potenciálját teljesíthesse a következő triatlon verseny úszásszegmensében.

1 Elemek

Adatlap

Gyártó
Orca
Nem
Férfi
Triatlon ruha
Neoprén ruha

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.